Over LLUM

 

Als klein kereltje van 6 jaar legde ik al elektriciteitsdraadjes door het hele huis met aan de ene kant een batterij en de andere een lampje. De batterij op zolder en het lampje in de woonkamer. Elektra dozen waren wel aan mij besteed in die tijd. Nu, jaren later ben ik nog steeds werkzaam binnen de techniek. Ooit begonnen als leerling automonteur ben ik via wat omwegen in de luchtvaart gaan werken als vliegtuigmonteur bij Fokker en KLM. In 1996 gestart met een omscholing naar ICT beheerder en tot op heden werkzaam in zowel ICT dienstverlening als luchtvaart techniek. De fascinatie voor Elektronica is echter altijd gebleven en dat is de basis geweest om de ontwerpen te maken die op deze site zijn te vinden. Alle ontwerpen zijn spontaan bedacht en gaandeweg gegroeid en aangepast. In alle ontwerpen staat veiligheid en functionaliteit  absoluut voorop.

Veel kijkplezier en inspiratie gewenst.

Godert Schouten

Over
cat-flag

De niño, 6 años, ya colocaba los cables de electricidad por toda la casa: en un lado una pila y al otro una lamparita. La batería en el ático y la luz en la sala de estar. Las cajas de Elektra eran lo mío durante ese tiempo. Ahora, años después, todavía estoy trabajando dentro de la tecnología. Comencé a trabajar como aprendiz de mecánico de automotor, y luego como mecánico de aviones en Fokker y KLM. En 1996 comenzó una nueva etapa y aprendí a gestionar en el ámbito TIC y hasta ahora trabajaba tanto en servicios de TIC como en tecnología de la aviación. Sin embargo, la fascinación por la electrónica siempre ha permanecido y esa ha sido la base para crear los diseños que se pueden encontrar en este sitio web. Todos los diseños se conciben espontáneamente y evolucionan gradualmente. La seguridad y la funcionalidad son primordiales en todos los diseños.

 

Espero que los aprecien y disfruten.

Llum designverlichting is altijd geïnteresseerd in manieren om de ontwerpen voor een breder voetlicht te krijgen. Wij zijn daarom altijd nieuwsgierig naar nieuwe contacten waarmee wij kunnen samenwerken. Neemt u hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op.
De meeste van de getoonde modellen zijn op voorraad. De Begur wordt alleen op verzoek vervaardigd. Sommige exclusieve modellen worden in een vooraf bepaald aantal gemaakt waardoor de exclusiviteit gewaarborgd blijft. Dit wordt aangegeven op de website.

llum-logo-400x150px-veron
Mail ons

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search